Meny

Pågripelser i Sverige etter gullsmedran i Bærum

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere personer er de siste dagene pågrepet i Sverige i forbindelse med et gullsmedran i Sandvika i Bærum i april. Den ene av dem ble mandag fremstilt for varetektsfengsling i Asker og Bærum tingrett.

Politiadvokat Iselinn Håvarstein ba i tingretten i Sandvika mandag ettermiddag om fire ukers varetektsfengsling med brev- og besøksforbud for en svensk statsborger i 30-årene, skriver Budstikka.

Den siktedes forsvarer, advokat Terje Korneliussen, sier at hans klient nekter for å ha vært med på det væpnede ranet av Gullsmed Hellman i Sandvika 15. april.

– Han begjærer seg derfor løslatt, sier Korneliussen.

Les også: Politiet leter etter gullsmedranere i Bærum

Fengslingsmøtet mandag ettermiddag gikk for lukkede dører. I kjennelsen om lukkede dører kommer det fram at det kun er gjort begrensede avhør av mannen som er overført til Norge.

Kjennelsen fra fengslingsmøtet vil ikke være klar før tirsdag, får NTB opplyst ved operasjonssentralen i Asker og Bærum politidistrikt.

Politiet vil av hensyn til etterforskningen ikke gå i detaljer i saken.

– Det er god etterforskning av politiet, både taktisk og teknisk, som gjorde at vi kom på sporet av de siktede, sier Håvarstein.

Ransutbyttet er ennå ikke funnet.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus