Meny

Yttergård Jenssen i samtaler med Kaiserslautern

Ruben Yttergård Jenssen går trolig til Kaiserslautern. Tromsø er enig med tyskerne om et salg av midtbanespilleren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tromsø ble mandag enig med tyske Kaiserslautern om et salg av landslagsspilleren Ruben Yttergård Jenssen.

Det bekreftet TIL på eget nettsted. Klubbene ble enig etter flere dager med tett dialog.

– Fortsatt gjenstår det at klubb og spiller kommer til enighet om kontrakt. Gjør de dette vil Ruben være Kaiserslautern-spiller fra 16. juni, sier sportssjef Svein Morten Johansen.

Les også: Mourinho klar for Chelsea

Yttergård Jenssen har spilt for Tromsø siden 2006. Det har en stund vært klart at han ikke ønsket å forlenge kontrakten med eliteserieklubben.

– Ruben har gjort en formidabel innsats for TIL gjennom mange år. Vi ønsker Ruben lykke til med nye utfordringer, sier klubbens administrerende direktør Vegard Berg-Johansen.

Tromsø-ledelsen er fornøyd med utfallet av forhandlingene med Kaiserslautern. – For det første får vi et beløp i juli. Men deler av beløpet er på avbetaling. Vi har en garantisum på to millioner kroner for Ruben. Hvis Ruben presterer normalt, altså med rimelig regelmessig spilletid, vil vi få totalt tre millioner kroner, opplyses Johansen til Nordlys.

Kaiserslautern spiller til daglig i 2. Bundesliga. Klubben tok seg nylig til opprykkskamp, men røk mot Hoffenheim over to oppgjør. 

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus