Meny

Over 60 innblandet i to trafikkulykker i Sverige

NOK EN ULYKKE: Flere ble skadd etter en voldsom trafikkulykke utenfor Örebrø mandag. Få timer senere skjedde en ny ulykke like ved der den første fant sted. Her fra den første ulykken. Foto: EPA

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Over 30 personer ble skadd da to busser kolliderte utenfor Örebro i Sverige mandag. I trafikkaoset som oppsto skjedde enda en ulykke, der én mann omkom.

Den første ulykken skjedde mandag morgen da to turistbusser kolliderte med en tankbil på E20 ved Örebro vest for Stockholm.

Den ene bussen var full av skoleelever som var på klassetur på vei til Stockholm. En av dem, 16 år gamle Emelie Johannesson, sier hun satt og halvsov da det smalt, og hun kjente at bussen ble dyttet fremover.

– Mange begynte å skrike og jeg lurte på hva som skjedde, sier hun til Aftonbladet.se.

Les også: Lastebill kolliderte med turistbusser - minst 60 til sykehus

I den andre bussen var det rundt 20 koreanske turister, opplyser politiet.

De aller fleste som ble skadd, fikk slagskader. Men ifølge sykehuskilder var alle unntatt én person utskrevet ved ettermiddagstid.

Ulykken på E20 førte til lange køer, og i trafikkaoset som oppsto, kjørte en lastebil inn i to personbiler. En mann i 60-årene omkom som følge av skadene han fikk. Tre andre personer ble skadd, hvorav én alvorlig.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus