Meny

Resultatløs leting etter savnet 16-åring i Drammen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politi og letemannskaper avsluttet mandag kveld søket etter den 16 år gamle jenta som forsvant på en tur ved Spiralen i Drammen søndag, uten å ha funnet henne.

Jenta, som bor på en institusjon, stakk søndag kveld av da hun var på tur med tre pleiere på Spiraltoppen i Drammen.

I løpet av mandag lette mannskaper i et ti kvadratkilometer stort område. De finsøkte og gikk manngard i en radius på fem kvadratkilometer fra stedet hun forsvant.

Fram til mandag kveld hadde 130 personer fra Røde Kors, ti personer fra Sivilforsvaret og over ti hundepatruljer deltatt i letingen. Det ble også benyttet helikopter med varmesøkende kamera tidligere på dagen.

Politiet vurderte å sende dykkere ut i skogstjernene, men droppet det på grunn av dårlig sikt i vannet. Samtidig opplyser politiet at jenta også tidligere har stukket av, noe som gjør at politiet også leter etter henne på bestemte adresser hun kan ha rømt til.

Mannskaper fra Drammen politistasjon vil tirsdag fortsette med leting og etterforskning i saken, opplyser operasjonsleder Olav Myrvold til NTB.

Jenta, som bor på en institusjon i nærheten, har ikke med seg mobiltelefon slik at det ikke er mulig å spore henne på den måten.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus