Meny

Voldtektssiktet i Trondheim – pågrepet i Frankrike

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 20-årene som er siktet for å ha voldtatt en ung kvinne i Trondheim i påsken, ble onsdag pågrepet i Frankrike.

– Mannen i midten av 20-årene har vært etterlyst via Interpol, og onsdag fikk vi beskjed om at han var pågrepet i Frankrike, sier politioverbetjent Geir-Ole Momyr i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Mannen vil nå bli begjært utlevert til Norge. Den voldtektssiktede mannen er utenlandsk statsborger, men ikke fra Frankrike, ifølge politiet.

Det var på morgenen søndag 24. mars at kvinnen i 20-årene varslet politiet om at hun var blitt voldtatt. Kvinnen deler bolig med flere personer på Lademoen, og det var der voldtekten skal ha skjedd. Momyr opplyser at det ikke var den fornærmede kvinnen som hadde invitert mannen inn i boligen.

– Det er bra at politiets systemer virker. Det betyr mye for de som har vært utsatt for alvorlig kriminalitet, sier Sigrun Dybvad, bistandsadvokaten til den fornærmede kvinnen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus