Meny

Mann alvorlig skadd i frontkollisjon i Steinkjer

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i begynnelsen av 20-årene ble fløyet til sykehus i Trondheim med alvorlige skader etter en frontkollisjon i Steinkjer i Nord-Trøndelag natt til søndag.

Kollisjonen mellom en kassebil og en personbil skjedde på fylkesvei 763 ved Fossem like før klokka 4 natt til søndag, sier operasjonsleder Morten Evensen i Nord-Trøndelag politidistrikt til Adressa.

Det var en person i hver bil. Kassebilen var på vei mot Steinkjer, mens en mindre personbil var på vei mot Stod.

Føreren av personbilen ble sittende fast i bilen og måtte skjæres ut. Mannen, som er i begynnelsen av 20-årene, ble fløyet med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim. Sykehuset melder søndag morgen at mannen har pådratt seg alvorlige skader. Status er foreløpig uavklart.

Føreren av kassebilen var en mann i midten av 40-årene, Han ble brakt til sykehus, men er trolig ikke alvorlig skadd, opplyser operasjonsleder Monica Ravlo i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus