Meny

Dansk søskenpar alvorlig forbrent i grillulykke

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To danske søsken på fire og seks år pådro seg lørdag svært alvorlige brannskader under opptenning av en grill, opplyser politiet.

Ulykken skjedde i Brønderslev helt nord i Danmark da de to barna kom for nær den brennbare væsken som ble brukt for å få fyr på grillen.

– Jenta ligger i respirator på intensivavdelingen og er ikke utenfor livsfare, sa vaktsjef Poul Badsberg ved politiet på Nord-Jylland lørdag kveld.

Gutten er ifølge politiet nå utenfor livsfare.

De to barna, ei jente på fire år og en to år eldre gutt, ble først fraktet til sykehuset i Aalborg, men deretter videre til Rigshospitalets brannskadeavdeling i København.

Bjarne Alsbjørn ved brannskadeavdelingen opplyste lørdag kveld til tv2.dk at barnas brannskader ble behandlet med kaldt vann. Vannbehandlingen av brannskadene vil trolig vare i seks til åtte timer. Jenta har ifølge Alsbjørn forbrenninger på 40 prosent av kroppen, mens gutten er forbrent på 4 prosent av kroppen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus