Meny

Hvem er Darwins mamma?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rettssaken fortsetter mellom Yasmin Nakhuda og dyrehjemmet som har tatt hånd om apen hennes. Hvem skal få omsorgsretten?

Man skulle tro Yasmin Nakhuda og hennes ape Darwin var uadskillelige. På Yasmins YouTube-side ser vi henne pusse tenner og trene sammen med dyret. Hun beskriver seg selv som Darwins mamma. Tilsynelatende uten ironi.

Imidlertid er dette ingen solskinsshistorie. I desember låste Darwin seg ut av bilen mens Yasmin var på IKEA, og apen ble konfiskert av myndighetene. Nå bor han på et dyrehjem, og det blir retten som må avgjøre hvem som skal beholde dyret.

Dyrehjemmet Story Book Farm Primate Sanctuary hevder Yasmin mishandlet apen: Hun skal ha slått ham med en tresleiv, og fjernet tennene så han ikke lenger kunne bite. Yasmin benekter anklagene, og saken pågår fremdeles.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus