Syngende kvinne tvang fly til å nødlande

Et fly fra American Airlines måtte avbryte turen fra Los Angeles til New York etter at en kvinne om bord nektet å slutte å synge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen insisterte på å synge en skjærende høy og langt fra klokkeklar versjon av Whitney Houstons store hit «I Will Always Love You» om og om igjen, melder The Huffington Post.

Selv da flyet gikk ned i Kansas City, og tre politifolk satte på henne håndjern og leide henne ut av flyet, fortsatte kvinnen å synge på låten som opprinnelig ble skrevet av Dolly Parton.

Etter å ha blitt avhørt av Kansas-politiet, fikk kvinnen gå, men da hun forsøkte å skaffe seg en ny billett videre til New York hos American Airlines, fikk hun ikke uventet tvert nei.

Kvinnens identitet er ikke kjent, men heretter vil hun trolig få store problemer når hun skal ut å fly. Det er en skjebne hun deler med stadig flere.

Amerikanske flyselskap legger ikke skjul på at de svartelister passasjerer, og kriteriene for å havne på lista over uønskede kan ofte virke underlige.

I juli i fjor ble en mann kastet av et fly i Chicago fordi besetningen om bord mente at saggebuksene hans hang for langt ned.

To måneder tidligere ble en kvinne stanset da hun skulle gå om bord i et fly, fordi en ansatt i flyselskapet mislikte T-skjorta hennes. «I'd fucked a senator» lød budskapet på den.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus