Ariel Castros brødre snakker ut

VIL HA LIVET TILBAKE: Onil (til venstre) og Pedro Castro, her sammen med broren Ariel (til høyre), ble feilaktig uthengt for Cleveland-kidnappingen. Nå prater de for første gang ut om forholdet til den siktede broren. Se hele intervjuet nederst i saken. (Foto: AFP)
VIL HA LIVET TILBAKE: Onil (til venstre) og Pedro Castro, her sammen med broren Ariel (til høyre), ble feilaktig uthengt for Cleveland-kidnappingen. Nå prater de for første gang ut om forholdet til den siktede broren. Se hele intervjuet nederst i saken. (Foto: AFP)

Cleveland-kidnapperens to brødre har gitt sitt første intervju. – Jeg håper han råtner i fengsel, er beskjeden fra en av dem.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onil og Pedro Castro ble først selv mistenkt for å ha vært involvert i den grusomme kidnappingssaken som den siste uken har rystet USA.

Torsdag ble de imidlertid sluppet fri, ettersom politiet er trygge på at de ikke har hatt noe å gjøre med kidnappingen likevel.

I over ti år holdt deres bror, Ariel, tre kvinner fanget i huset sitt der han regelmessig mishandlet og voldtok dem.

– Jeg håper han råtner i fengsel. Jeg vil ikke engang at de skal ta livet hans. Jeg vil at han skal lide, sier Onil Castro i intevjuet med CNN.

Se hele intervjuet nederst i saken

Les også: DNA-bevis: Castro er faren til seksåringen

Ødelagte liv

I det eksklusive intervjuet forteller de to brødrene hvordan det har vært å bli uthengt som medskyldige i den grufulle handlingen, og hva det har gjort med livene deres.

Begge to lever fortsatt på hemmelig sted med beskyttelse etter å ha mottatt en rekke drapstrusler.

– Jeg kan ikke gå noe sted fordi folk tror er et monster akkurat som min bror. Jeg føler meg fanget for noe et annet medlem av familien har gjort, sier Pedro Castro til kanalen.

– Denne saken har tatt livet mitt. Jeg er en fri mann, men jeg er ikke fri likevel, fortsetter Onil.

Les også: Castros familie må holde seg i skjul

– En einstøing

Gjennom hele intervjuet er brødrene opptatt av å distansere seg fra broren, og omtaler han utelukkende som «monsteret».

Begge to hevder de hadde svært lite kontakt med Ariel, og enda mer sjelden var hjemme hos ham.

Les også: Castro kobles til drap på 14 år gammel jente i 1981

Pedro forteller om de få gangene han besøkte broren. Blant annet stusset han over at resten av huset bak kjøkkenet alltid var sperret av. Dette skal Ariel ha bortforklart med at han ønsket å spare strøm.

– Han var distansert fra resten av familien, og holdt seg for seg selv. Det kunne gå en måned uten at jeg så ham. Han er en einstøing, sier Onil.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus