22-åring reddet ut av steinras i Tvedestrand

En 22 år gammel mann ble mandag tatt av et steinras over fylkesvei 411 i Tvedestrand.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han er fløyet med luftambulanse til sykehus.

– En mann er dratt ut av raset. Han har drevet med maskinrensing og hadde gått over til manuelt arbeid da raset kom. Mannen er live og er overlatt til ambulansepersonell, opplyser operasjonsleder Øystein Vellesen i Agder politidistrikt.

Politiet ble varslet om raset klokka 14.12. De fikk da beskjed om at det var observert en arm som stakk ut av steinmassene. 13 minutter senere var 22-åringen hentet ut.

– Mannen var ved bevissthet og er fraktet med luftambulanse til Arendal, sier Vellesen.

Store steiner raste ut fra fjellsiden flere meter overfor stedet der 22-åringen jobbet. Han fikk et stygt slag i hodet, men kunne bevege både armer og bein mens han lå begravd under steinmassene, skriver Tvedestrandsposten.

Les også: Etterlyser mer penger til rassikring

Steinraset gikk i området Dypvåg i Tvedestrand og alle nødetater ble sendt til stedet. Statens vegvesen sendte gravemaskiner.

Ulykken skjedde ifølge Tvedestrandsposten ved Størdalsvann, mellom Gjeving og Tvedestrand. Ifølge avisa ble ikke flere personer tatt av raset.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus