Ariel Castros familie må holde seg i skjul

Politiet pågrep først alle de tre brødrene Castro, f.v. Ariel, Onil og Pedro, i forbindelse med bortføringssaken i Cleveland. De to sistnevnte er ikke lenger mistenkt i saken. Foto: Reuters / NTB scanpix
Politiet pågrep først alle de tre brødrene Castro, f.v. Ariel, Onil og Pedro, i forbindelse med bortføringssaken i Cleveland. De to sistnevnte er ikke lenger mistenkt i saken. Foto: Reuters / NTB scanpix

Brødrene til Ariel Castro, som er mistenkt for bortføring og voldtekt av tre kvinner i Cleveland, frykter at de for alltid må leve med mistanken om at de var involvert i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi visste ingenting. Hvis jeg hadde hatt den minste mistanke, ville jeg ringt til politiet, sier Pedro Castro. Sammen med broren Onil stilte han søndag opp i et intervju med CNN.

Brødrene Pedro og Onil Castro ble først pågrepet av politiet i tilknytning til saken, men de er ikke lenger mistenkt. Både de, deres 71 år gamle mor og andre i familien lever nå i skjul, forteller de.

Brødrene sier det er kastet steiner mot husene deres og at det er framsatt dødstrusler mot dem på nettet. Begge bekymrer seg for at mistanken vil hefte ved dem, selv om politiet har renvasket dem.

– Jeg var en person som ble likt, et individ. Jeg hadde aldri noen fiender. Det er ingen som skulle ha grunn til å tro at jeg ville gjøre noe slikt. Det var et sjokk for alle vennene mine. De kunne ikke tro det, forteller Onil i intervjuet, som vil bli sendt i sin helhet mandag.

Ariel Castro er mistenkt for å ha holdt Amanda Berry, Gina DeJesus og Michelle Knight fanget og seksuelt misbrukt dem i mange år. Berry fødte en nå 6 år gammel datter mens hun var i fangenskap.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus