Widerøe-streiken fortsetter

Samtlige Widerøe-fly ble satt på bakken etter at kabinpersonalet gikk ut i streik onsdag morgen. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix
Samtlige Widerøe-fly ble satt på bakken etter at kabinpersonalet gikk ut i streik onsdag morgen. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix

Forhandlingene mellom de kabinansatte i Widerøe og NHO Luftfart har ikke ført fram. Alle flygingene lørdag er dermed kansellert.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samtalen mellom de to partene ble gjenopptatt på Fornebu lørdag formiddag, etter at Widerøes Kabinforening gikk ut i streik onsdag denne uken.

– Det at de har sett grunn til å fortsette forhandlingene ser vi på som et godt tegn. Om partene oppnår enighet i dag gjenstår å se, men vi håper jo på det, sier informasjonssjef i Widerøe Silje Brandvoll til NTB.

Lørdag morgen ble det klart at selskapet også denne dagen måtte kansellere alle flygingene på grunn av streiken.

Flyselskapet beklaget overfor de passasjerene som blir rammet av streiken, og tilbyr ombooking eller refusjon av billetter.

– Vi har ikke så mange flygninger på lørdager, og siste fly går i 14-tiden. Det var derfor vi valgte å kansellere hele dagen, sier Brandsvoll.

Daglig frakter Widerøe 11.000 passasjerer fra 47 flyplasser i Norge og Europa.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus