Meny

Kraftig boligbrann i Hobøl - huseier pågrepet

(Alle foto: Freddie Larsen)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannmannskapene har nå kontroll over brannen i en enebolig på Knapstad i Hobøl kommune i Østfold. En mann er pågrepet, mistenkt for å ha startet brannen.

– Brannvesenet driver nå etterslokking på stedet. Det er store skader på huset, sier operasjonsleder Børge Løge i Østfold politidistrikt til NTB.

Politiet fikk beskjed om brannen klokken 6.22 fredag morgen. Huseieren ble funnet gående i området og er pågrepet av politiet etter at han selv sa at han hadde tent på.

– Mannen vil bli framstilt for helsepersonell før vi eventuelt begjærer ham fengslet, opplyser Løge.

En brannmann fikk behandling for stedet fordi han ble skadd av røyk under slukkingsarbeidet, opplyser politiets innsatsleder på stedet til NRK.

Eneboligen ligger i et tettbebygd område, og på grunn av vindforholdene ble 13 personer evakuert fra de fire nærmeste husene. Disse fikk ly hos andre naboer, men kunne fredag formiddag flytte tilbake til sine hjem.

Det var ingen personer i boligen da brannen begynte.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus