Meny

Kvinne skadd i utforkjøring i Telemark

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne ble fløyet til sykehus i luftambulanse mens en mann ble kjørt til legevakt etter en utforkjøring på E134 i Høydalsmo i Telemark søndag ettermiddag.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 14.19.

– Vi kjenner ikke årsaken til utforkjøringen. Ingen andre kjøretøyer var involvert, sier operasjonsleder Arne Tollehaugen i Telemark politidistrikt til NTB.

Begge personene i bilen måtte ha behandling etter utforkjøringen. Mannen, som er i 70-årene, ble kjørt i ambulanse til Rjukan sykehus. Den jevnaldrende kvinnen hadde alvorligere skader og måtte til sykehus. Begge er fra Oslo.

– Hun ble kjørt av gårde i ambulanse, men den ble møtt av en luftambulanse som tok henne videre til sykehuset i Skien, sier Tollehaugen.

Kvinnen har en del bruddskader og ligger til observasjon, meldte politiet søndag kveld. Mannen var forslått og må ligge til observasjon, men var ellers i god form.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus