Meny

Tre døde i brann og eksplosjon ved Stockholm

Tre personer er funnet døde i en leilighet i Sundbyberg nord for Stockholm etter at den ble rasert av en brann og en eksplosjon tidlig fredag morgen. Ifølge ubekreftede meldinger er to av de døde barn. Foto: Johan Nilsson / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre personer er funnet døde i en leilighet i Sundbyberg nord for Stockholm etter at den ble rasert av en brann og en eksplosjon.

Brannen brøt ut i 4-tiden natt til fredag og ble meldt av naboer som hadde hørt en eksplosjon og som så røyk komme ut av knuste vinduer.

– Det ser ut til å ha vært en svært kraftig eksplosjon, sier Roger Sverndal ved den svenske redningstjenesten.

De døde ble funnet av røykdykkere som tok seg inn i bygget etter at brannen var slukket tidlig i morgentimene. Ifølge Svemdal var leiligheten totalskadd.

Da redningsmannskapene tok seg inn i leiligheten, fant de to døde personer. Etter gjennomsøk ble ytterligere en død person funnet.

Ikke navngitte kilder opplyser til Aftonbladet at to av de døde var barn. Opplysningen er ikke bekreftet av politiet ennå.

Politiet etterforsker nå saken som en kriminalsak.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus