Meny

Store skader etter brann i Trondheim

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle de rundt 70 beboerne er evakuert, men ingen ble skadd i forbindelse med en brann i en boligblokk på Bakklandet i Trondheim natt til fredag. Brannvesenet fikk kontroll over brannen etter et par timer.

Nødetatene ble varslet om brannen i blokken i Innheredsveien klokka 2.50. I 4-tiden var samtlige beboere evakuert og fraktet til Royal Garden Hotel, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

– Folk skal være ute av huset nå, og brannvesenet har noenlunde kontroll på brannen, sa Kimo i 5-tiden.

Brannvesenet drev fortsatt med etterslokking ved 8-tiden fredag.

– Vi håper beboerne kan gå inn i huset i løpet av dagen for å hente de viktigste eiendelene. Loftet og sjette etasje har fått store skader. Brannen startet på loftet, men vi kjenner ikke årsaken, sier operasjonslederen i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Ved siden av de rundt 70 personene som ble evakuert fra de mange leilighetene i bygningen, ble også 14 personer i et trehus like bak evakuert.

– Disse får nok flytte tilbake igjen ganske raskt, sier operasjonslederen.

Han forteller at det ikke er meldt om skadde personer.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus