Skadd etter villmannskjøring i Bergen

KAOS: To personer skal ha blitt skadd i forbindelse med villmannskjøring i Bergen torsdag kveld. En bil skal ha forsøkt å stikke av fra politiet. Flere politibiler skal ha prøvd å stoppe bilen, men ga opp da kjøringen ble for vill. (Foto: NTB scanpix)
KAOS: To personer skal ha blitt skadd i forbindelse med villmannskjøring i Bergen torsdag kveld. En bil skal ha forsøkt å stikke av fra politiet. Flere politibiler skal ha prøvd å stoppe bilen, men ga opp da kjøringen ble for vill. (Foto: NTB scanpix)

To personer ble skadd etter en biljakt i Bergen torsdag kveld. Politiets jakt på bilen foregikk over store deler av byen etter at føreren forsøkte å stikke av.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Bilen ble forsøkt stanset på vei opp mot Melkeplassen. Den kjørte mot Fyllingsdalen, gjennom Løvstakken og over Puddefjordsbroen. Så fortsatte bilen sørover på Fjøsangerveien til den kolliderte, sier politiets operasjonsleder Ole Jakob Malmo til Bergensavisen.

Kollisjonen skjedde like sør for Danmarks plass rett før klokken 20, skriver Bergens Tidende.

En mann i midten av 30-årene, som er mistenkt for å ha kjørt bilen, er pågrepet av politiet. Det samme er bilens passasjer. Begge er brakt til Haukeland universitetssjukehus, som torsdag kveld opplyste at føreren er lettere skadd.

Det satt også to personer i bilen som ble truffet. Disse ble kjørt til legevakten for en sjekk, ifølge politiet.

Politiet kan foreløpig ikke si noe om hvorfor de fulgte etter bilen. På grunn av den hasardiøse kjøringen, ga politiet opp jakten ved Løvstakktunnelen.

– Deretter har vi bare observasjoner fram til ulykken. Så det var ikke snakk om en vill biljakt fra politiets side, men om vill bilkjøring, sier Malmo.

Personvernpolicy