Meny

Politiet tror smuglerliga stjal bilene sine tilbake

15 biler fullastet med alkohol og sigaretter ble stanset av tollvesenet tidligere i april. Bilene ble beslaglagt, men er nå stjålet tilbake.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I april ble 15 spesialbygde smuglerbiler beslaglagt i Østfold. Nå er bilene stjålet fra lageret de sto på, og tollvesenet tror det er smuglerligaen som har tatt tilbake bilene sine.

Bilene sto på et inngjerdet område, og kontorsjef Wenche Fredriksen i tollvesenet sier til NRK at det er kameraovervåking på stedet.

– Det kan se ut som om alle 15 biler har forsvunnet fra området samtidig. Mest sannsynlig har de blitt stjålet fra lageret natt til 1. mai. Det lageret er på Svinesund og brukes av både tollvesenet og politiet, sier Fredriksen.

Hun tror det kan være smuglerne som vil ha tilbake bilene sine.

– Det virker i hvert fall som om det er det samme nettverket. Vi har også fått tips fra andre bilførere om at noen av bilene er lastet med alkohol i Sverige igjen.

Fredriksen ser ikke bort fra at bilene kan bli brukt i nye smuglingsforsøk til Norge.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus