Referat fra Øygard-saken dag 7

Rune Øygard og kona Reidun Øvre Øygard lot seg avbilde for media etter at de var ferdig i retten onsdag i ankesaken som går for Eidsivating lagmannsrett på Hamar der tidligere Vågå-ordfører Rune Øygard står tiltalt for sexovergrep mot en mindreårig jente. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Rune Øygard og kona Reidun Øvre Øygard lot seg avbilde for media etter at de var ferdig i retten onsdag i ankesaken som går for Eidsivating lagmannsrett på Hamar der tidligere Vågå-ordfører Rune Øygard står tiltalt for sexovergrep mot en mindreårig jente. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Torsdag vitnet jentas mor, stefar, tidligere stemor og Rune Øygards svigerinne. Les referat fra dag 7 i Øygard-saken under.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Personvernpolicy