Meny

To pågrepet etter husbrann på Vikersund

SLAPP UNNA: To menn er siktet for mordbrann etter at et hus brant ned til grunnen ved Vikersund natt til onsdag. Familien som bodde i huset, kom seg unna flammene. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To menn er siktet for mordbrann etter at et hus brant ned til grunnen ved Vikersund natt til onsdag. Familien som bodde i huset, kom seg unna flammene.

Politiet opplyser til VG at det kan komme flere pågripelser i saken.

– Det er en mulighet. Etterforskningen pågår fortsatt, og de to sitter i avhør, sier operasjonsleder Espen Sola i Nordre Buskerud politidistrikt.

Brannen startet i en garasje, men spredde seg til hovedhuset, som brant ned til grunnen i løpet av en time. En familie på fem og to leieboere kom seg alle ut i tide, skriver Bygdeposten.

Politiet skal ha kjennskap til at det har kommet trusler, men vil ikke si noe om dette eller gi noen ytterligere detaljer om pågripelsen eller de siktede mennene.

– De ble pågrepet på bakgrunn av etterforskning og tips, sier Sola.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus