Meny

Mann falt i sjøen og døde i Trondheimsfjorden

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som ble funnet livløs i Trondheimsfjorden onsdag, ble senere erklært død av helsepersonell. En leteaksjon ble satt i gang etter at en tom sjark ble funnet ved Vanvikan.

Det var et Sea King redningshelikopter som fant mannen i sjøen en drøy time etter at politiet meldte om funnet av den tomme båten.

– Vi fikk melding fra helikopteret klokken 15.10. De tok mannen om bord og førte han til St. Olavs hospital i Trondheim, forteller redningsleder Stein Jarle Langvik ved Hovedredningssentralen Sør-Norge (HRS) til NTB.

– Det ble satt i gang hjerte- og lungeredning, men mannen ble erklært død av helsepersonell, bekrefter operasjonsleder Randi Fagerholt i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Den døde er ikke identifisert, og Fagerholt kan derfor ikke gi ytterligere opplysninger om mannen.

Operasjonslederen bekrefter at mannen var alene i båten og at leteaksjonen i Trondheimsfjorden dermed kunne avblåses ved 16-tiden.

Det er for tidlig å si hvordan mannen har havnet i sjøen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus