Profetens Ummah hyller Boston-mistenkte

Lederen av Profetens Ummah hyller Boston-mistenkte på sin Facebook-profil. Montasje ABC Nyheter (NTB scanpix)
Lederen av Profetens Ummah hyller Boston-mistenkte på sin Facebook-profil. Montasje ABC Nyheter (NTB scanpix)

«Ekte løver. Til helvete med Boston».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Til helvete med Boston og måtte Allah ødelegge USA. Vi ber og gråter for våre kjære i Afghanistan, Mali, Syria, Pakistan (...) og Somalia og alle muslimske Ummah!», skriver lederen for profetens Ummah, Ubdayullah Hussain, på sin åpne Facebook-profil.

Han har også lagt ut et bilde av de terrormistenkte, hvor han skriver «ekte løver».

I en e-post til TV 2 skriver Hussain:

«Dette lille angrepet kan ikke sammenlignes med USA sin krigføring mot andre nasjoner som har vart i over flere tiår. Deres feige droneangrep og torturmetoder mot våres brødre, søstre og barn er forkastelig. Hvorfor har ikke det vestlige samfunnet og de vestlige mediene fokus på dette? Utover dette har jeg ingen kommentar».

Dzjokhar Tsarnajev og hans bror Tamerlan mistenkes for å ha stått bak terrorangrepet mot Boston maraton. Tre mennesker ble drept og 176 såret i de to bombeeksplosjonene i målområdet til Boston maraton mandag i forrige uke.

Les også: Boston-mistenkt svarer skriftlig på spørsmål

Personvernpolicy