Christina Vukicevic avlyser sesongen

Christina Vukicevic har slitt med det som kalles Mortons nevrom siden februar. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix.
Christina Vukicevic har slitt med det som kalles Mortons nevrom siden februar. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix.

Christina Vukicevic innser at hun ikke kommer til å konkurrere i år, selv om hun var gjennom en vellykket operasjon i foten torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun har slitt med det som kalles Mortons nevrom siden februar. Det er snakk om en kraftig nervebetennelse som gjør at det vil gå minst seks uker før hun er tilbake på et nivå, der hun kan belaste foten maksimalt.

– Dette er kjempetungt. Legen sa at det var snakk om en kraftig betennelse, og han antydet at jeg kanskje kunne regne med å være tilbake i konkurranse helt mot slutten av sommeren.

– Dermed tror jeg absolutt ikke at jeg kommer til å satse på å konkurrere i år, for grunnlaget mitt på grunn av denne betennelsen er altfor dårlig. Jeg har jo ikke fått trent skikkelig siden i februar, sier Christina Vukicevic til NTB.

Les også: Christina Vukicevic skifter trener

Hun holder den norske rekorden på 100 meter hekk med 12,74 sekunder, men de to foregående sesongene har hun slitt med skader.

Hun fikk ikke med seg VM i Daegu i Sør-Korea i 2011 på grunn av skadeproblemer, og det samme skjedde i forbindelse med OL i London i fjor.

Nå opplever hun problemer for tredje året på rad. Det går på motivasjonen løs.

Personvernpolicy