Skuespiller Reese Witherspoon arrestert

Reese Witherspoon og mannen James Toth ble arrestert fredag. Skuespilleren som vanligvis er blond, har nå mørkt hår for sin rolle i «The Good Lie». Foto: Politiet i Atlanta via Reuters/ NTB scanpix.
Reese Witherspoon og mannen James Toth ble arrestert fredag. Skuespilleren som vanligvis er blond, har nå mørkt hår for sin rolle i «The Good Lie». Foto: Politiet i Atlanta via Reuters/ NTB scanpix.

Den amerikanske skuespilleren Reese Witherspoon ble arrestert for ordensforstyrrelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vet du ikke hva jeg heter?, skal Witherspoon ha spurt politimannen som stoppet henne og mannen Jim Toth i Atlanta, Georgia, fredag.

Paret ble stoppet på grunn av mistanke om fyllekjøring fordi de kjørte i feil fil.

Filmstjernen, som i mange år har vært en av Hollywoods best betalte skuespillerinner, skal ha ropt og skreket og nektet å gjøre som hun fikk beskjed om, ifølge Variety.

– Arrestert og siktet for ordensforstyrrelse

Mens mannen tok en alkoholtest, skal Witherspoon ha hengt ut vinduet på bilen og påstått at politifolkene ikke var ekte politi. Hun fikk beskjed om å være stille og bli i bilen, men kom likevel ut, melder underholdingsmagasinet.

– Jeg er en amerikansk borger og har rett til å stå på amerikansk jord, skal hun ha sagt.

Enden på visa var at både hun og mannen ble arrestert og satt i varetekt før de fikk gå.

Søndag kveld sendte hun en uttalelse til pressen. Her skriver hun:

– Jeg hadde helt klart tatt en drink for mye og jeg er så flau for de tingene jeg sa. Det var en skremmende situasjon og jeg var bekymret for min mann, men det er ingen unnskyldning. Jeg var frekk mot en politimann som bare prøvde å gjøre jobben sin. Jeg har bare respekt for politiet og er veldig lei meg for hvordan jeg oppførte meg.

En ripe i lakken

Reese Witherspoon (37) er mest kjent for sin rolle i kassasuksessene «Legaly Blond»-filmene, men fikk mest anerkjennelse for sin rolle som June Carter i «Walk the Line». Hun vant i 2005 Oscar for Beste kvinnelige hovedrolle, for sin innsats i filmen.

Witherspoon er kjent som en hyggelig og jordnær stjerne. Hun har til nå et plettfritt rykte, og ifølge VG spekuleres det nå om hendelsen kan bli et hinder for hennes videre karriere.

Hun er i Atlanta for å spille inn filmen «The Good Lie».

Personvernpolicy