Meny

Skudd og eksplosjoner på Boston-universitetet

ADVARSEL: Massachusetts Institute of Technology (MIT) har lagt ut en advarsel på universitetets hjemmsider der folk som befinner seg inne på området oppfordres til å holde seg innendørs. Foto: skjermdump

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skudd og eksplosjoner høres fra universitetet MIT nær Boston, hvor politiet har søkt etter en person som har skutt og drept en politimann. Én person skal være pågrepet, men det er fortsatt uklart om det kan være flere gjerningsmenn involvert.

Lokale medier sier at en person kan ha blitt skutt i kampene mellom gjerningspersonen eller -personene og væpnet politi.

Én person skal ifølge CNN nå være pågrepet ved universitetet.

Prestisjefylte Massachusetts Institute of Technology (MIT), som har rundt 11.000 studenter, har betegnet situasjonen som «ekstremt farlig», og har bedt studentene holde seg innendørs. Både lokalt politi og det føderale politiet FBI har rykket ut til åstedet.

universitetets hjemmesider er det lagt ut en advarsel, der alle oppfordres til å holde seg innendørs inntil annen beskjed er gitt.

Innbyggere i Boston-området har de siste dagene vært bekymret for om det kan skje nye angrep i etterkant av terroraksjonen mot Boston maraton, hvor tre mennesker ble drept og 180 såret.

Gjerningsmennene som sto bak terrorangrepet, er fortsatt på frifot.

 

Les også:

Politimann drept på universitet nær Boston

Her er de mistenkte

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus