Meny

Alvorlig skadd i knivstikking i Oslo

KNIV: Politiet har satt opp sperringer utenfor nationaltheatret stasjon etter en knivstikking torsdag ettermiddag. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 30-årene ble alvorlig skadd da han ble knivstukket i en slåsskamp i Oslo sentrum torsdag. To menn er pågrepet.

Politiet fikk melding om at flere personer var innblandet i en slåsskamp i Haakon VIIs gate ved 14.30-tiden torsdag ettermiddag.

– Meldingen gikk ut på at én person var knivstukket i forbindelse med dette. Han ble raskt sendt til Ullevål med alvorlige skader, men vi har ikke fått noen mer detaljerte opplysninger om hva slags skader han er påført, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til NTB.

Innen ti minutter etter at politiet fikk melding om hendelsen, ble to menn pågrepet ved Tjuvholmen, forteller Grøttum.

– Det er en mann på rundt 40 og en mann i begynnelsen av 30-årene, sier operasjonslederen, og legger til at det ikke er noen kobling med den siste tidens konflikt i sigøynermiljøet i hovedstaden.

– Vi har heller ikke fått undersøkt om dette er noen vi kjenner til fra tidligere, sier Grøttum. Det er ikke kjent hva som var foranledningen til slåsskampen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus