Meny

Hylende beliebere spurtet etter mulige Bieber-biler

To biler, hvor Justin Bieber trolig befinner seg i den ene, forlater hotellet The Thief onsdag like før klokka 18. 70-80 hylende fans løper etter. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Like før klokka 18 forsvant to svarte biler i høy hastighet fra det som trolig er Justin Biebers hotell på Tjuvholmen i Oslo. Hylende Bieber-fans spurtet etter i håp om et glimt av idolet.

Klokka 17.55 dundret de to svarte vanene ut fra hotellet The Thief og til beliebernes ergrelse har naturligvis bilene sotede vinduer.

Da bilene kjørte av gårde og gjennom garasjeanlegget, var det ifølge politiet ikke mer enn mellom 70 og 80 fans igjen av de mange hundre som hadde vært der tidligere på dagen.

De som hadde holdt ut, reagerte med å skrike og hyle av full hals og tok til med en langspurt over hele Tjuvholmen i håp om å få se mer av bilene. Noen håpet kanskje at de skulle få et glimt av den canadiske superstjernen også.

Les også: Bieber kom sent, men godt

Umiddelbart etter at bilene hadde forlatt hotellet, begynte politiet å ta ned sperringene og roen kunne igjen senke seg utenfor Petter Stordalens hotell.

Bekymret for sikkerheten

Sperringene kom opp tidligere på dagen, da de mange «beliberne» på stedet ble nærmest hysteriske etter å ha fått et glimt av Biebers gitarist utenfor hotellet. Inngangspartiet til hotellet ble fullstendig sperret av en mur av unge jenter som unisont ropte «Justin Bieber».

– Hotellet har måttet sperre alle innganger. Vi er ikke vant til dette, og synes det er i overkant. Som en god kollega sa: Det er lettere å kontrollere 20.000 fulle mannfolk enn 20.000 Bieber-fans, uttalte innsatsleder Tore Barstad i Oslo-politiet til NTB.

Politiet var bekymret for sikkerheten til de mange ungdommene som lette etter Bieber. Da kortesjen med biler kom opp av det underjordiske garasjeanlegget, gikk flere rett ut foran bilene og tett inn til dem mens de rullet sakte forbi.

– De tar utrolig høy risiko for å komme så nær som mulig og for å få sett så mye som mulig. For politiets del er det uvant å måtte skyve på jenter i 15-årsalderen, sier Barstad.

Les også: Vi følger besøket live

Politiet måtte også sette opp sperringer på flere andre hoteller i Oslo sentrum tirsdag, for å skjerme virksomhetene mot ivrige Justin Bieber-fans som jaktet på sitt store idol.

Snek seg inn

Til tross for strenge sikkerhetstiltak, klarte imidlertid noen av de unge fansene å ta seg inn i hotellets underjordiske garasje.

16-åringene Johanne Sunde og Stine Strand fra Ålesund var blant en gruppe på rundt sju ungdommer som på kreativt vis klarte å ta seg inn i garasjen, via en ulåst dør på baksiden. Jentene forteller at de kom svært tett på «Team Bieber».

– Vi så mammaen hans, og vi så bilene og livvaktene hans. Men til slutt ble vi oppdaget av livvaktene hans. De var ikke sinte, men ganske bestemte, forteller Johanne.

– Men de norske vaktene sa de var imponerte over at vi hadde klart å komme oss inn, forteller Stine fornøyd.

Jentene hadde planene klare for hva de ville si hvis de var så heldige å støte på sitt store idol i garasjen.

– Vi ville ikke hylt og vært som alle andre. Vi skulle oppført oss rolig. Også ville vi gitt han en klem, tatt bilde og fortalt han at han var kjempeflink på konserten i går, forteller jentene.

Jentene observerte også at en hel tralle med kofferter ble losset inn i Biebers biler, og sier de tror det kan bety at han skal bytte hotell for den kommende natten.

Justin Bieber skal i alt holde tre konserter på Telenor Arena denne uken.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus