Hedret ofrene for Boston-angrepet

Deltakerne under markeringen i Dorchester tente lys til minne om dem som ble drept i terroraksjonen mandag. Foto: Reuters
Artikkelen fortsetter under annonsen

Lokale innbyggere i Boston hedret tirsdag kveld de tre som ble drept i bombeangrepet mot byens maratonløp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Over tusen mennesker samlet seg i en park i nærheten av hjemmet til Martin Richard, den åtte år gamle gutten som ble drept i angrepet.

Med tente lys viste deltakerne sin respekt for Martin og de to andre dødsofrene. Åtteåringen bodde i forstaden Dorchester, et arbeiderklassestrøk i utkanten av Boston.

Les også: – Politiet vil rekonstruere Boston-bombene

Under maratonløpet mandag var Martin i målområdet sammen med moren og søsteren for å se faren fullføre løpet. Martins seks år gamle søster Janey mistet beinet i eksplosjonen, og moren fikk alvorlige hodeskader.

– Vi takker familie og venner, dem vi kjenner og dem vi aldri har møtt, for deres tanker og bønner, sier familiefaren Bill Richard i en uttalelse.

De to andre som ble drept i bombeattentatet, var 29 år gamle Krystle Campbell og en kvinnelig kinesisk student ved Boston University som foreløpig ikke er blitt navngitt.

Også flere andre steder i Boston ble det holdt seremonier tirsdag til minne om de drepte og de nærmere 180 menneskene som ble såret i angrepet.

Video: Heltene i Boston