Meny

Ber for Bieber

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det canadiske tenåringsidolet Justin Bieber skal de nærmeste tre dagene holde konserter i Telenor Arena. Nå håper flere hundre kristne at superstjernen skal frelse fansen.

Popstjernen skal få hjelp til dette ved at hundrevis av kristne i Oslo-området kommer til å be for at han skal føre fansen til Jesus, skriver Vårt Land.

Det er bønnenettverket «Et forvandlet Oslo» som har tatt initiativet til Bieber-bønnen. Hver måned sender nettverket ut epost med bønnetemaer til rundt 450 kristne. Denne måneden er Justin Bieber ett av bønnetemaene.

Les også: Klart for kilometervis med Bieber-kø

– Bibelen sier at vi har et ansvar for å be for konger og alle i høye stillinger. Nå ber vi for kongen av pop, sier leder for bønnenettverket, Jon Steinar Kjøllesdal.

Justin Bieber selv er medlem av kirkesamfunnet City Church i Seattle og har ved flere anledninger gitt uttrykk for sitt kristne standpunkt.

Les også: – Vi skal følge etter ham

Presseansvarlig Elisabeth Norheim i Atomic Soul, som arrangerer konsertene, er positiv til bønnehjelpen.

– Det er fint at folk ber og sender gode tanker, sier hun til Vårt Land.

Les også: Konsertarrangørens tips før Bieber-konserten

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus