Meny

Smuglerjakt i Hallingdal

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst to personer stakk til skogs da politiet i Buskerud stoppet tre biler fulle av smuglergods i Hallingdal mandag. Tre personer er pågrepet.

– Det er to menn og en kvinne fra Øst-Europa. De satt i den ene bilen vi stoppet, forteller operasjonsleder Espen Sola i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB. De tre er ikke kjent av politiet fra før.

De tre utenlandske bilene var fulle av kjøtt, øl, brennevin og tobakk da politiet stoppet dem mellom Nesbyen og Flå i Hallingdal mandag ettermiddag.

Les også: To nye pågripelser i storaksjon mot smuglere

– Vi har sikret alle bilene, men bare folkene fra den ene bilen. Vi har flere patruljer som leter etter sjåførene og eventuelle passasjerer i de to andre bilene, sier Sola.

– Helikopteret er opptatt på et viktig oppdrag og vi har ingen hundepatruljer tilgjengelig, legger han til, og vedgår at det ikke er lett å finne noen som har valgt å gjemme seg i skogen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus