Bieber-feber i Norge:Reiser 200 mil for å treffe helten

Martine Eriksen Karlsen, Emilie Kristensen, Rebecca Degerstrøm og Anne Jensen fra Vardø som skal på konsert med Justin Bieber - to ganger. Foto: Kine Moxness Sandnes / Finnmarken
Martine Eriksen Karlsen, Emilie Kristensen, Rebecca Degerstrøm og Anne Jensen fra Vardø som skal på konsert med Justin Bieber - to ganger. Foto: Kine Moxness Sandnes / Finnmarken
Artikkelen fortsetter under annonsen

Venninnegjengen Martine, Emilie, Rebecca og Ane punger ut 28.000 kroner og reiser 200 mil for å se Justin Bieber. Denne uken spiller den kanadiske artisten tre konserter i Oslo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Venninnegjengen fra Vardø i Finnmark har sikret seg billetter til to av de tre konsertene tenåringidolet Justin Bieber spiller på Fornebu Arena utenfor Oslo denne uken.

De fire venninnene Martine Eriksen Karlsen (16), Emilie Kristensen (16), Rebecca Degerstrøm (16) og Ane Jensen (15) har telt ned dagene til konserten, jobbet og spart penger helt siden de bestilte billettene i høst, skriver avisa Finnmarken.

Les også: Stort beslag av falske Justin Bieber-effekter

Betaler 28.000 kroner

For billetter til to konserter hver, hotell og fly betaler de over 28.000 kroner til sammen.

De ser det ikke som noe problem at de må reise rundt 2000 kilometer for å se helten på scenen. Det er heller ikke første gang de reiser til hovedstaden for å se Bieber. Da artisten, som nå er 19 år gammel, spilte en «spontan» konsert i Oslo i sommer kastet de seg rundt og reiste til Oslo.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi sto i kø foran scenen hele dagen, etter å ha stått utenfor hotellet hans i flere timer. Vi var ikke sikre på at han faktisk skulle holde konsert, før det kom en politimann ut på scenen og fortalte at Justin faktisk skulle opptre. Vi var ganske slitne etter så mange timer venting, men vi ble fulle av energi igjen da vi fikk vite at han faktisk kom, forteller Martine til Finnmarken.

Les også: Slik skal de unngå kollaps under Bieber-konsertene

Skal møte helten

Sammen med Emilie har hun sikret seg meet and greet-billett til tirsdagens konsert, som betyr at de får treffe Bieber og ta bilde sammen med ham.

De har allerede planlagt hva de skal si til helten:

– Det blir vel det vanlige, «I love you», sier Emilie til Finnmarken.

Les også: Vektere nekter Bieber-fans å overnatte ved arenaen

– Ikke i Norge ennå

Allerede søndag hadde mange tatt plass foran Grand Hotel i Oslo i håp om å få et glimt av sin store helt, skriver NRK.

Mandag florerte ryktene om at Bieber har ankommet landet, melder NTB.

Det stemmer ikke, sier politiet til VG.

– Han kommer ikke til Norge før tirsdag. Da er planen å reise direkte fra flyplassen og ut til arenaen for å holde den første konserten, sier Knut Meling i Oslo politidistrikt.