Meny

– Kan ikke utelukke seksuelt overgrep

En kvinne ble funnet bevisstløs på Grønland i Oslo i natt. I følge politiet dreier det seg om en mulig overfallsvoldtekt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen som ble funnet bevisstløs på Grønland i Oslo natt til mandag kan ha blitt utsatt for et seksuelt overgrep, tror politiet.
Kvinnen i 20-årene ble litt før kl. 4.30 natt til mandag funnet bevisstløs av en vekter i Breigata. Hun var påført hodeskader, og er innlagt på Ullevål Universitetssykehus. 


Kvinnen var på vei til Grønland, og hadde passert Anker hotell på vei til Breigata.

– Politiet etterforsker dette som en grov voldssak hvor vi ikke kan utelukke at kvinnen er utsatt for et seksuelt overgrep. Kvinnen vil bli forsøkt avhørt i løpet av dagen, sier politioverbetjent Kari-Janne Lid i en pressemelding.

Politiet er i en innledende etterforskningsfase, og har foreløpig lite informasjon om hva som kan ha skjedd.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha sett denne kvinnen. Tips politiet på telefon: 22 66 96 00

Voldtekt i parkeringshus på Grønland

Natt til søndag anmeldte en kvinne en gruppevoldtekt i et parkeringshus på Grønland. 

Kvinnen i 20-årene som møtte på Sentrum politistasjon søndag morgen ved 6-tiden for å anmelde en voldtekt, har forklart at hun samme natt ble kjent med fire menn og en kvinne på Oslo S. Sammen forlot de Oslo S ved stengetid.

Kvinnen har videre forklart at de i flere timer oppholdt seg sammen i området Storgata, Brugata, Vaterland og parkeringshuset på Grønland (med personinngang fra Smalgangen). Kvinnen ble utsatt for voldtekt av flere av mennene inne i parkeringshuset.

Åstedet ble avsperret og det er foretatt kriminaltekniske undersøkelser blant annet med kriminalsøkshund. Politiet innhenter videoovervåking fra de aktuelle områdene.

Videoopptak

– Vi avventer med å offentliggjøre beskrivelser av gjerningsmennene fordi vi ønsker å sammenholde videoopptakene med kvinnens beskrivelser. Vi har godt håp om å finne gjerningspersonene, sier politioverbetjent Kari-Janne Lid.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus