Meny

– Mann fikk juling i grovt hjemmeran

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 40-årene er innlagt på sykehus etter at han skal ha blitt utsatt for et brutalt hjemmeran i Sarpsborg.

Mannen ringte politiet for å be om hjelp like før klokken 13 søndag, melder NRK.

– Det viste seg at han hadde fått skikkelig juling. Han har muligens blitt slått med hammer og øks, og han hevder å ha blitt skutt på med strømpistol og luftpistol, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Østfold politidistrikt.

Mannen forklarte at mishandlingen hadde pågått over tid, og at han var blitt ranet. Til slutt hadde han klart å komme seg over til en nabo.

Mannen ble brakt til sykehuset i Fredrikstad etter hendelsen.

– Jeg vet ikke noe mer enn at det var såpass alvorlig at han ble innlagt på sykehuset. Vi har ikke fått noen flere opplysninger om hva slags skader det er snakk om, sier Sandberg.

To menn i 30-årene er pågrepet i saken. Det er ikke kjent om gjerningsmennene fikk med seg noen verdier. Mennene blir avhørt mandag.

Den fornærmede har fortalt politiet kort om hva som skjedde, men politiet vil ikke gå ut med detaljer. Mannen i 40-årene og de to mistenkte skal kjenne hverandre fra tidligere.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus