Meny

Rakk ikke skrive ferdig SMS før han døde i bilkrasj

Alexander Heit rakk aldri skrive ferdig denne tekstmeldingen. Foto: Politiet i Greenly

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alexander Heits (22) familie håper sønnens historie gjør at bilister tenker seg om før de tekster bak rattet.

Her viser politiet i Colorado fram tekstmeldingen Alexander Heit aldri rakk å sende. Heit døde i en bilulykke 3. april. Kort tid før han krasjet tekstet han bak rattet, skriver Greenly Police Department i en pressemelding.

Familien ønsket å offentliggjøre bildet av tekstmeldingen som aldri ble sendt i håp om at bilister tenker seg om før de tekster.

Denne meldingen ble aldri sendt. Denne meldingen ble aldri sendt.

– Jeg orker ikke tanken på at andre skal gå igjennom det samme som oss. Vær så snill, hvem enn du er, lov å aldri mer tekste bak rattet, sier moren Sharon Heit.

På ulykkestidspunktet kjørte Heit ut av en skarp sving og inn på en vei med smal veiskulder. Vitner har sagt til politiet at han så ned rett før krasjet. Heit holdt på å kjøre inn i en bil i motsatt fil, men oppdaget den møtende bilen i siste sekund. Han dro for hardt i rattet og havnet utenfor veien, rett ned en bratt skrent.

I bilvraket fant politiet Heits iPhone, hvor meldingen han holdt på å skrive fortsatt var oppe på displayet.

Alexander Heit studerte Audiologi ved Universitetet i Nord-Colorado. Ifølge familien var han en flittig student, som var godt likt blant sine medelever.

Les også:  – Kunne oppdaget feilen som forårsaket dødsulykke

– Vegtilsynet må stenge farlige veier

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus