Meny

42-åring fra Lier omkom i E18-ulykken

DØDSULYKKE: En person omkom og flere ble hardt skadd i en kjedekollisjon på E18 ved Liertoppen i Buskerud torsdag morgen. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en 42 år gammel mann fra Lier som omkom i massekollisjonen på E18 ved Liertoppen torsdag morgen, opplyser politiet.

En 63 år gammel mann ble fraktet til Ullevål med luftambulanse med moderate skader. I tillegg fikk tre andre personer behandling på legevakten.

En 41-årig polakk, bosatt i Oslo, er siktet for uaktsomt drap, besittelse av ufortollede varer og kjøring i påvirket tilstand uten førerkort.

Den polske mannen ble pågrepet etter å ha stukket fra massekollisjonen mellom Liertoppen og Asker i morgenrushet i 6.30-tiden.

Bakgrunn: Stor kjedekollisjon på E18

Politiet vil be om fire ukers varetekt for den siktede 41-åringen når han fremstilles for varetektsfengsling fredag klokken 12.

Den polskregistrerte bilen kjørte forbi et vogntog som var på vei mot Drammen, og bilene skal ha kommet borti hverandre før begge havnet over midtrabatten og traff flere personbiler i motgående kjørebane.

Les også: Her blir bilføreren pågrepet etter dødsulykken på E18

Rett før klokken 12 ble veien forbi ulykkesstedet åpnet i retning Drammen, og halvannen time senere var begge kjørefeltene åpne. Da var det gått sju timer siden ulykken

I bilen som 41-åringen skal ha kjørt, fant politiet om lag 1.000 liter øl og 130 liter brennevin, og lasten lå spredt utover på ulykkesstedet. Alt dette er smuglergods, mener politiet.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus