Meny

Uavgjort holdt ikke for Newcastle

Benfica klarte å holde buret rent nok. Eduardo Salvio (t.v.), Massadio Haidara (t.h).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Newcastle kom ikke nærmere enn uavgjort og 1-1 mot Benfica torsdag. Det betyr at europaligaen er over for engelskmennene etter et for tøft utgangspunkt fra første kamp.
Newcastle (England) – Benfica (Portugal) 1-1 (0-0), sammenlagt 2-4

Mål: 1-0 Papiss Cissé (71), 1-1 Eduardo Salvio (90).

52.157 tilskuere.

Portugiserne hadde nemlig et forsprang på 3-1 før torsdagens møte, noe som viste seg å bli for mye for Newcastle.

Les også: Basel vant straffedrama

Den første omgangen bød ikke på stort mer enn én gigantisk mulighet for Benfica, da Nicolas Gaitán var svært nære å utnytte en tabbe av Tim Krul.

Les også:  Chelsea knepent til semifinale

Annen omgang startet ikke stort bedre enn den første, men etter 71 minutter satt ballen i det minste for Newcastle. Shola Ameobi fant Papiss Cissés pannebrask i feltet og hjemmelaget gikk opp i føringen. 1-0-ledelsen sto seg lenge, men helt på tampen stupte Eduardo Salvo inn i feltet og utlignet til 1-1. Dermed vant Benfica til slutt 4-2 sammenlagt.

I Italia tok Lazio imot Fenerbache. Tyrkerne vant 2-0 i den første kampen og klarte også å holde på sammenlagtledelsen gjennom nye 90 minutter. Lazio tok først ledelsen ved Senad Lulic, men Caner Erkin utlignet bare 13 minutter etterpå.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus