Uavgjort holdt ikke for Newcastle

Benfica klarte å holde buret rent nok. Eduardo Salvio (t.v.), Massadio Haidara (t.h).

Newcastle kom ikke nærmere enn uavgjort og 1-1 mot Benfica torsdag. Det betyr at europaligaen er over for engelskmennene etter et for tøft utgangspunkt fra første kamp.

Newcastle (England) – Benfica (Portugal) 1-1 (0-0), sammenlagt 2-4

Mål: 1-0 Papiss Cissé (71), 1-1 Eduardo Salvio (90).

52.157 tilskuere.

Portugiserne hadde nemlig et forsprang på 3-1 før torsdagens møte, noe som viste seg å bli for mye for Newcastle.

Den første omgangen bød ikke på stort mer enn én gigantisk mulighet for Benfica, da Nicolas Gaitán var svært nære å utnytte en tabbe av Tim Krul.

Annen omgang startet ikke stort bedre enn den første, men etter 71 minutter satt ballen i det minste for Newcastle. Shola Ameobi fant Papiss Cissés pannebrask i feltet og hjemmelaget gikk opp i føringen. 1-0-ledelsen sto seg lenge, men helt på tampen stupte Eduardo Salvo inn i feltet og utlignet til 1-1. Dermed vant Benfica til slutt 4-2 sammenlagt.

I Italia tok Lazio imot Fenerbache. Tyrkerne vant 2-0 i den første kampen og klarte også å holde på sammenlagtledelsen gjennom nye 90 minutter. Lazio tok først ledelsen ved Senad Lulic, men Caner Erkin utlignet bare 13 minutter etterpå.