Meny

Drillo vurderer precamp før Albania-kampen

Drillo har ambisjoner for Norge i neste VM-kvalifiseringskamp mot Albania.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere av utenlandsproffene er ferdig med sesongen tidlig i mai. Og eliteserien tar pause 26. mai. Landslagsledelsen diskuterer en precamp foran VM-kvalmøtet med Albania 7. juni.

– Vi har en viktig jobb å gjøre, ettersom serien slutter for alle utenlandsproffene våre en gang i mai. Til og med tidlig i mai for noen av dem. Det vi gjør med de spillerne som er utenlands, etter at serien er ferdig i England, Tyskland, Frankrike og så videre – det blir viktig, sier Drillo til TV 2.

Les også: Chelsea knepent til semifinale

Norge tapte 0-1 i hjemmekampen mot Albania 22. mars. Drillo frykter kamprustne spillere i den viktige VM-kvalifiseringskampen.

– Vi har diskutert en precamp. Det er snakk om å ta to-tre dager uka i forveien. Det er ikke bestemt ennå, men det viktigste er at vi får kontakt med hver enkelt spiller og lager et opplegg som er optimalt. Vanligvis har spillerne trent med klubber her i Norge når de er ferdig, men vi må ha kontroll på dem og følge opp, sier landslagssjef Egil Olsen. 

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus