Meny

– Stjal øl og brennevin etter dødsulykken på E18

En person omkom og flere ble hardt skadd i en kjedekollisjon på E18 ved Liertoppen i Buskerud torsdag morgen. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et vitne til massekollisjonen på E18 ved Liertoppen torsdag morgen så flere personer som stjal ølbokser og flasker med brennevin etter ulykken.

Yrkessjåfør Rune Petersen satt og spiste frokost i lastebilen ved siden av veien da ulykken skjedde i 06.30-tiden torsdag , skriver Lierposten.

Les også: Her blir bilføreren pågrepet etter dødsulykken på E18

– Folk gråt, og de var på telefonen, men noe av det jeg reagerte mest på var en bil med østeuropeiske skilter som kom til stedet like etter ulykken. Den parkerte rett ved siden av meg. De som satt i bilen må ha vært lokalkjente siden de kom seg dit så fort, og alle løp ut i veien for å ta med seg øl og andre flasker, forteller Petersen.

Les også: Stor kjedekollisjon på E18

En 41 år gammel polsk mann er siktet for uaktsomt drap, promillekjøring og smugling etter kollisjonen hvor én person mistet livet og flere ble skadd.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus