Meny

Frekk «pølsebande» herjer på bensinstasjoner

FREKKE. Mannene hevder maten de skulle ha kjøpt smakte vondt. Foto (med tillatelse): YX Manger (overvakingskamera)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forlanger ny mat etter de hevder å ha kjøpt dårlige pølser.

En gruppe utenlandske arbeiderer kjører fra bensinstasjon til bensinstasjon for å snylte til seg mat. Det er avisa Strilen som skriver om det nye fenomentet som nå herjer i Hordaland.

Ved 05.30-tiden søndag kom en bande innom bensinstasjonen YX Manger i Nordhordland.

– De ville ha erstatning for noen pølser de hadde kjøpt dagen før, forteller daglig leder ved bensinstasjonen, Eva Karin Klausen.

Les også: Årets frekkeste tyveri

Hun sier hun alltid er blid da kundene kommer inn, men hun fattet raskt mistanke mot mannen som snakket på vegne av gruppen.

– Han var krass i stemmen og da jeg spurte om hva slags pølse han hadde kjøpt og til hvilken tid det var kjøpt. Han ble da hissig og slo neven i disken.

Mannen hevdet maten de skulle ha kjøpt dagen før smakte vondt. Som kompensasjon ville de ha hamburgere.

Les også: Pengene blir stjålet rett foran øynene hans

Også en bensinstasjon i Austrheim har hatt besøk av banden. Butikksjef Sigurd Pedersen sier den første som ønsket erstatning var hyggelig.

– Han sa at dersom han fikk tre nye pølser var det greit. Men så kom de tilbake senere på kvelden. Da var det to unge jenter på jobb, sier Pedersen til avisa Nordhordland.

Da skal mennene ha klaget over å ha blitt dårlige etter å ha spist pølser kjøpt på stasjonen som hadde for mye krydder. Betjeningen skal ha opplevd mennene ubehagelige og truende.

– De følte seg presset til å gi erstatning. Vi har aldri hatt noe tull med pølsene våre, men man vil jo være serviceinnstilt. Det de gjorde var egentlig veldig stygt, sier Pedersen.

Vil du motta nyhetsbrev fra ABC Nyheter? Klikk her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus