Meny

Mann (35) møter på jobb to år etter avskjeden

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen fortsetter å møte opp på jobb, to år etter han fikk sparken.

En 35 år gammel mann fra Bergen ble i 2011 oppsagt av arbeidsgiveren, men skal ved flere anledninger ha møtt opp og oppholdt seg både utenfor lokalene og i resepsjonen etter at han fikk sparken. Selskapet som driver i oljebransjen skal ha blitt så lei adferden at mannen fikk besøksforbud.

Ifølge Bergensavisen ble mannen 6. mars i år idømt en bot på 12.000 kroner av Bergen tingrett etter å ha blitt funnet skyldig i å ha oppsøkt arbeidsplassen fem ganger fra oktober i fjor til januar i år - trass i det rettslige besøksforbudet.

Nå har mannen igjen oppsøkt arbeidsplassen og politiet ser alvorlig på forholdet.

I Bergen tingrett onsdag ba politiet retten om å fengsle mannen, men retten ville ikke imøtekomme politiets krav om varetektsfengsling.

«Virksomheten synes å håndtere tiltalte slik at han ikke kommer seg inn i bygningen. Tiltaltes gjentatte brudd på besøksforbudet er åpenbart til bryderi for bedriften, men det må veies opp mot den belastning det er for tiltalte å sitte i varetekt», heter det i kjennelsen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus