Meny

Ble millionær da hun pantet for 17 kroner

MILLIONER. Pantelotteriet er en av Røde Kors sine viktigste inntektskilder, og så langt har 50 millioner kroner gått til organisasjonens humanitære arbeid. Foto: Pantelotteriet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tildeldig at vi tok med noen poser med tomflasker, sier den heldige kvinnen som bor i Moss.

En kvinne fra Moss i Østfold stakk av med én million kroner i Røde Kors sitt pantelotteri.

Ganske tilfeldig tok hun og samboeren med seg to poser med tomflasker til en Kiwi-butikk akkurat den dagen. Etter at hun pantet flasker for 17 kroner og trykket på lotteriknappen fikk kvinnen beskjed fra Røde Kors at hun hadde vunnet milliongevinsten.

Kvinnen ønsker å være anonym, men sier i en pressemelding at gevinsten kom som et sjokk.

– Vi pusser opp huset, og skulle ut for å kjøpe noen lamper til badet. På veien tok vi med noen poser med tomflasker, sier kvinnen.

Les også: Røde Kors etterlyser vinner av pantelotteri

– Han trykket på Røde Kors-knappen etter den første posen, og jeg etter den andre. Det ble jeg som vant, ler hun.

I januar i år startet en ny runde av Pantelotteriet, som inneholder 15 toppgevinster. Så langt har to milliongevinster blitt utbetalt - begge til personer fra Østfold. I februar vant en mann fra Halden toppgevinsten da han pantet for 33 kroner.

Pantelotteriet er en av Røde Kors sine viktigste inntektskilder, og så langt har 50 millioner kroner gått til organisasjonens humanitære arbeid

Les også: Fiskehandler fikk ti millioner fra anonym giver

Lotteriet er i dag tilgjengelig i 1535 butikker over hele landet, foreløpig i alle Rema 1000-, Kiwi-, og Meny-Ultra-butikker, samt utvalgte Ica- og Rimi-butikker. I stedet for å trykke på den vanlige panteknappen for å få utbetalt pantepengene, kan de som ønsker det trykke på pantelotteriets knapp, populært kalt Røde Kors-knappen eller millionærknappen.

Vil du motta nyhetsbrev fra ABC Nyheter? Klikk her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus