Meny

Roger Ingebrigtsen blir PR-rådgiver

Tidligere statssekretær Roger Ingebrigtsen (Ap) har fått jobb som PR-rådgiver. Foto: GAD / Wikimedia Commons

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg håper jeg vil bli vurdert ut fra den kompetansen jeg sitter på, og ikke alt annet, sier Ingebrigtsen.

Tidligere statssekretær Roger Ingebrigtsen (Ap) har fått jobb som PR-rådgiver i kommunikasjonsbyrået JKL, melder Dagens Næringsliv.

AdTech Ad

Ingebrigtsen trakk seg fra Arbeiderpartiets stortingsliste i Troms og som statssekretær i Nærings- og handelsdepartementet i november i fjor etter at det kom fram at han hadde hatt et seksuelt forhold til en 17 år gammel jente.

Ingebrigtsen skal lede JKLs nye Tromsø-kontor, og begynner i juni når den obligatoriske karantenetiden går ut.

– Jeg ser fram til å jobbe for og opp mot norsk næringsliv, men også myndigheter, kommuner og fylker som trenger veiledning i mange ulike spørsmål, sier Ingebrigtsen til Dagens Næringsliv.

Les også: Ingebrigtsen får solid etterlønn etter sexskandale

– Det som skjedde, skjedde

Han sier til DN at han er trygg på at folk kan skille det ene fra det andre.

– Er det noen kunder som ønsker å vite mer om hvordan det er å stå i offentlighetens søkelys skal jeg fortelle dem om hvordan det er. Men dette er ikke noe jeg ønsker å snakke om i mediene. Det som skjedde, skjedde. Det har jeg tatt konsekvensene av. Så håper jeg at jeg vil bli vurdert ut fra den kompetansen jeg sitter på, og ikke alt annet, sier Ingebrigtsen.

Les også: Roger Ingebrigtsen gjør comeback

Nord-Norge kommer til å bli viktigere framover, mener Julie M. Brodtkorb, administrerende direktør i JKL Norge, som er tilfreds med nyansettelsen.

– Roger Ingebrigtsen har en nærmest unik kombinasjon av politisk erfaring og bred erfaring fra norsk presse og han skal være med å bygge opp kontoret i Tromsø, sier hun.

Les også:

Kvinne (25): - Presset til sex av Ingebrigtsen

Sterk politisk splid etter Roger Ingebrigtsens avgang

Vil du motta nyhetsbrev fra ABC Nyheter? Trykk her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus