Behn sørget for bar-rekord

Til tross for totalslakt av kunstkritikere, førte Ari Behns debut som kunstmaler til publikumsrekord for påskeutstillingen på Geilo. Foto: Tore Meek / NTB scanpix.
Til tross for totalslakt av kunstkritikere, førte Ari Behns debut som kunstmaler til publikumsrekord for påskeutstillingen på Geilo. Foto: Tore Meek / NTB scanpix.

Påskeutstillingen med Ari Behns malerier førte til omsetningsrekord på hotellet Dr. Holms på Geilo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til tross for totalslakt av kunstkritikere, førte Ari Behns debut som kunstmaler til publikumsrekord for påskeutstillingen på Geilo.

Over 2000 besøkende var innom utstillingen, der blant andre Ari Behn, Odd Nerdrum og Unni Askeland stilte ut sine verker, skriver Dagbladet.

- Jeg har aldri opplevd så stor interesse for noen av våre utstillinger tidligere, så dette er kjempegøy. Det var køer utenfor hver dag, sier Gerald M. Bliem i Galleri Pan til Dagbladet.

Les også: Kunsten til Ari Behn slaktes

Utstillingen førte også til en kraftig oppsving for utelivsnæringen i fjellbygda. Hotellet Dr. Holms, der utstillingen gikk av stabelen, opplevde rekordomsetning både i baren og i restauranten, skriver Dagbladet.

Ari Behn stilte ut fire verk på utstillingen. Et av maleriene, som har fått tittelen «Keep Calm and Carry On», viser massemorder Anders Behring Breiviks hode spiddet på to staker.

Bildet av Breivik ble solgt allerede åpningsdagen for en ukjent sekssifret beløp.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus