Indisk mann drepte ni kvinner med øks

35-åring amok i indisk landsby. Drepte ni kvinnelige naboer med øks.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ni personer ble drept da en 35 år gammel indisk mann gikk amok med øks i en landsby i det sentrale India, skriver nyhetsbyrået AFP.

Fem av de drepte skal være unge jenter i alderen to til ni år, mens en 25 år gammel kvinne samt tre kvinner over 60 år også ble drept i den grusomme hendelsen, som skjedde i landsbyen Behratoli torsdag.

Gjerningsmannen har blitt pågrepet og arrestert.

– Mye tyder på at han er mentalt forstyrret etter å ha blitt forlatt av sin hustru, sier distriktspolitisjef Govardhan Singh Darroh til nyhetsbyrået AFP.

Vold og kriminalitet mot kvinner har stått høyt på den offentlige og politiske agendaen i India etter den brutale gjengvoldtekten av en 23 år gammel kvinne på en buss i New Delhi i desember. Kvinnen døde av skadene.

Gjengvoldtekten utløste store demonstrasjoner over hele India mot vold mot kvinner og manglende oppfølging av slike saker fra politiets side.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus