En pågrepet for drapsforsøk i Oslo

DRAPSFORSØK: To personer ble kjørt til Oslo universitetssykehus etter å ha blitt knivstukket på Torshov i Oslo mandag kveld. (Foto: Fredrik Hove/Hove Media)
DRAPSFORSØK: To personer ble kjørt til Oslo universitetssykehus etter å ha blitt knivstukket på Torshov i Oslo mandag kveld. (Foto: Fredrik Hove/Hove Media)

Politiet i Oslo sier de har pågrepet en person tirsdag kveld i forbindelse med voldsepisodene i romfolkmiljøet. Vedkommende er siktet for et drapsforsøk mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Saken er beskrevet som et oppgjør i romfolkmiljøet i Oslo.

Flere personer ble såret da en gruppe gikk til angrep inne i et bingolokale på Torshov: To personer ble angrepet med kniv, øks og sverd, og et skytevåpen ble beslaglagt.

Fire personer stakk fra stedet og ble pågrepet kort tid etterpå. Litt før klokken 23 tirsdag kveld, opplyser politiet at ytterligere én person er pågrepet og siktet for drapsforsøk.

Les også: Roser legevakta etter romfolkoppgjør

Av hensyn til etterforskningen, ønsker politiet ikke å gi ytterligere informasjon om den siste pågripelsen.

Det var også et sammenstøt ved legevakten i Oslo i etterkant av angrepet på Torshov.

Les også: – Høyt konfliktnivå i romfolkmiljøet

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus