Nordmann (33) siktet for drapsforsøk i Brasil

En 33 år gammel nordmann har innrømmet vold mot en kvinne i Brasil i det han omtaler som en djevleutdrivelse. Mannen er siktet for drapsforsøk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordmannen ble pågrepet og varetektsfengslet i den brasilianske delstaten Goiás før helgen, skriver VG.

– Han mishandlet kvinnen kraftig, bet henne, skadet henne med en jernstang og påførte henne skader blant annet i et øye og det ene øret, sier etterforskningsleder Fabio Meirelles Vieira i det lokale politiet.

Politiet sier nordmannen holdt kvinnen, som er en venninne av ham, fanget i leiligheten hennes.

– Han har innrømmet mishandlingen i avhør. Han har forklart at han så djevelen i kvinnen, og forsøkte å drive djevelen ut av henne, sier Vieira.

Kvinnen er fortsatt innlagt på sykehus, og tilstanden beskrives som alvorlig, men stabil. Etterforskningslederen sier politiet vil be om at nordmannen blir tiltalt for draps- og voldtektsforsøk.

Den norske ambassaden i Brasilia er varslet om saken.

– Ambassaden har gitt ham konsulær bistand, og vil følge opp saken videre, sier pressevakt Svein Michelsen i Utenriksdepartementet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus