Sandra Borch beskyldes for Twitter-snusk

BENEKTER. Leder for senterungdommen, Sandra Borch, blir tirsdag beskyldt for å ha kjøpt til seg Twitter-følgere. Foto: NTB scanpix
BENEKTER. Leder for senterungdommen, Sandra Borch, blir tirsdag beskyldt for å ha kjøpt til seg Twitter-følgere. Foto: NTB scanpix

Den unge politikeren blir beskyldt for å ha kjøpt til seg Twitter-følgere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sandra Borch er i hardt vær etter en rekke kontroveriselle utspill. Tirsdag blir hun nok en gang kritisert etter at hun fikk 30.000 nye følgere på Twitter på et døgn.

Skribent og student Eivind Trædal var blant dem som meldte fra om Borchs enorme økning av følgere på det sosiale mediet, skriver Dagbladet.

Ungdomspolitikeren avviser imidlertid at hun har betalt for nye følgere.

– Jeg hører folk si det, men det visste jeg ingenting om. Jeg vet ikke hvordan man gjør det heller. Jeg stusser veldig på om noen har betalt for at jeg skal få flere, sier hun.

Les også: Borch krever stengte grenser

Til avisen sier hun at hun benytter twitter for å fremme politiske meninger.

– Det er flere journalister enn politikere på Twitter. Men det er viktig for å farge politiske meninger. Jeg bruker også Twitter for å linke til blogginnleggene mine, sier Borch, som til sammen har skrevet 2079 innlegg på nettstedet, sier hun.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus