Drapssiktet kvinne på åstedet etter kort tid

DRAP: Kvinnen som er siktet for drapet på sin ektemann i Lier i Buskerud var på åstedet kort etter at politiet og brannvesenet kom til stedet. (Foto: NTB scanpix)
DRAP: Kvinnen som er siktet for drapet på sin ektemann i Lier i Buskerud var på åstedet kort etter at politiet og brannvesenet kom til stedet. (Foto: NTB scanpix)

Den drapssiktede kvinnen (51) dukket opp på åstedet kort tid etter at politi og brannvesen kom til den utbrente bilen hvor ektemannen (57) ble funnet død.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den utbrente bilen ble funnet i Lier i Buskerud ved 10-tiden onsdag morgen av turgåere som varslet politiet. Kun kort tid etter at politi og brannvesen hadde kommet seg til stedet, dukket også kvinnen opp, skriver VG.

– Jeg kan bekrefte at hun var på stedet, men jeg ønsker ikke å kommentere noe mer rundt det, sier politiadvokat Vibeke Martins i Søndre Buskerud politidistrikt til avisen.

Bakgrunn:

Kvinne siktet for drap på ektemannen etter bilbrann

Person funnet død i utbrent bil i Lier

Politiet ønsker ikke å kommentere hvordan de mener kvinnen har blitt varslet om bilfunnet.

Et øyevitne beskriver kvinnens reaksjon da hun kom til stedet til avisen:

– Hun fikk beskjed om at det var funnet et lik inne i bilen. Hun forsøkte å komme seg rundt brannmennene og bort til bilen, men ble stoppet. Jeg hørte noe si til henne at de skjønte det var en «tøff beskjed å få». Hun gråt og skrek, men roet seg ganske raskt, sier øyenvitnet.

Les også: Drapssiktet kvinnes ektemann bodde på krisesenter

Kvinnen ble samme dag siktet for forsettlig drap på ektemannen. Lørdag ble hun varetektsfengslet i to uker med brev-, besøks- og medieforbud. Kvinnen godtok fengslingen, men anket restriksjonene som gjør at hun ikke får ha telefonkontakt med barna.

Politiet har foreløpig ingen sikker dødsårsak for 57-åringen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus